Shop
 • Je winkelwagen is leeg

FAQs - Garantie en Retourneren

 • Wat als ik niet tevreden ben over mijn aankoop?
  Niet tevreden? Geld terug. Je kunt je bestelling gratis binnen 30 dagen terugsturen naar Mestic. We vragen je om het product in de staat te houden zoals je het product hebt ontvangen. Je mag een artikel dus betasten en bekijken zoals je dat in een winkel zou doen. Het is dan wel belangrijk om je product in de originele staat en verpakking terug te sturen. Zo gauw wij je product hebben ontvangen storten wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op jouw rekening. Wil je een product retourneren? Klik dan hier om je zending aan te melden voor retour. 
 • Wat zijn de retourkosten?
  Stuur je jouw bestelling binnen 30 dagen terug, dan is retourneren helemaal gratis. Wil je jouw bestelling retourneren? Meld dan hier je retour aan.
 • Kan ik mijn bestelling ruilen?
  Om het ruilproces zo snel mogelijk te laten verlopen adviseren we je om je product(en) te retourneren en een nieuwe bestelling te plaatsen. 
 • Hoe lang heb ik garantie op mijn aangekochte producten?
  Op al onze artikelen krijg je 2 jaar garantie. Ben je van plan om van de garantie gebruik te maken? Neem dan contact op met de winkel waar je het product gekocht hebt. Als je het artikel via deze website gekocht hebt, neem dan contact met ons op via het contactformulier.
 • Wanneer ontvang ik mijn aankoopbedrag terug?
  Wij storten binnen 14 dagen na ontvangst van jouw retourzending het aankoopbedrag terug.