Winkelwagen Wagen

Jouw kampeer paklijst is niet compleet zonder deze gadgets

Jouw kampeer paklijst is niet compleet zonder deze gadgets

Jouw kampeer paklijst is niet compleet zonder deze gadgets

Ga je voor het eerst kamperen of ben je een echte kampeerliefhebber? Ga je voor basic of toch iets meer luxe? Een kampeervakantie begint bij het treffen van de juiste voorbereidingen. Stel bijvoorbeeld een kampeer paklijst op. In deze blog vind je een aantal kampeer gadgets die niet mogen ontbreken.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom is het belangrijk om jezelf vooraf in te lezen en op zoek te gaan naar apparaten die geschikt zijn voor op de camping. Om het wat makkelijker te maken geven wij je wat belangrijke tips en tricks en inspiratie voor op de kampeer paklijst. Zo zie je niks over het hoofd en neem je ook niet te veel mee. Maar welke gadgets zijn nu echt onmisbaar voor een kampeervakantie op de camping of midden in de natuur? En hoeveel wattage mogen ze maximaal hebben? Wij helpen je graag op weg!

Het ideale wattage van jouw kampeeritems

Tegenwoordig kun je op bijna alle campings stroom afnemen. Weliswaar een beperkt aantal ampère, maar de mogelijkheid is er. Om erachter te komen hoeveel stroom je kunt afnemen is er een simpele formule: Ampère x Voltage (230) = Watt. Is er bijvoorbeeld 10 ampère beschikbaar, dan vermenigvuldig je dit met 230 en kom je erachter dat je maximaal 2300 Watt kunt afnemen op je kampeerplek. Bij de gemiddelde kampeerplek ligt het beschikbare ampère tussen de 6 en 10. Wij raden je aan om dus geen apparaten mee te nemen met een vermogen boven de 2300 Watt. Sterker nog: indien je meerdere apparaten tegelijk wilt gebruiken, moet je hier ver onder zitten. Jouw luxe koffiemachine moet dus echt thuisblijven!

De onmisbare kop koffie op de camping

Niet getreurd. Jij hoeft jouw kopje koffie op de camping zeker niet te missen! Alle apparaten van Mestic zijn namelijk speciaal ontworpen voor op reis. Ze zijn eenvoudig in gebruik, functioneel en hebben een laag wattage. De filter koffiezetters van Mestic zijn compact, wegen slechts 1-1,6 kg en hebben een vermogen tussen de 600W en 800W. Zelfs een espresso machine met cups vind je in ons assortiment. Ga je liever voor een kopje thee of een andere warme drank? Dan is er ruime keuze uit verschillende waterkokers met uiteenlopende functionaliteiten en designs. Heb jij nog geen camping koffiezetapparaat? Zet ‘m dan snel op jouw kampeer paklijst!

Uiteten of toch liever zelf koken?

Het liefst ga je natuurlijk iedere dag uiteten op vakantie, maar vaak is dat niet te doen. Zeker wanneer je met een groot gezelschap op reis bent kost dat erg veel geld. En zeg nou zelf: met z’n allen rondom de kampeertafel is ook ontzettend gezellig! In ons assortiment vind je verschillende apparaten om complete maaltijden te bereiden. Dankzij de elektrische kooktoestellen of de elektrische hapjespan bak, braad, stoof en houd je gerechten goed warm. Een verse stoofpot of pan paella serveren op de camping is dus geen probleem. Ben je een echte Bourgondiër en geniet je graag van een compleet verzorgde barbecue? Kijk dan eens naar onze handige gasbarbecues!

Genieten van een verfrissende drank doe je zo

Wat is er lekkerder dan op de camping, met de beentjes omhoog in je luie stoel, te genieten van een verfrissend drankje? Jammer genoeg is niet ieder kampeermiddel uitgerust met een koelkast. Maar ook daar heeft Mestic een oplossing voor. Een perfect alternatief voor een koelkast, en een musthave voor op de kampeer paklijst, is natuurlijk een krachtige koelbox. Mestic beschikt over een groot assortiment koelboxen, van thermo-elektrisch tot absorptie en van hybride tot compressorkoelboxen. Zo kunnen de thermo-elektrische koelers naast koelen ook verwarmen en werken de absorptie koelboxen op zowel elektriciteit als gas. De hybride koelbox is een combinatie tussen een thermo-elektrische en compressorkoelbox. Aangesloten op de autolader (12V) koelt hij tot 20 °C onder de omgevingstemperatuur. Aangesloten op 230V kan hij zowel koelen als vriezen. Kies je voor een compressor koelbox, dan kies je voor de meest efficiënte manier van koelen. Zowel onderweg als op bestemming houdt deze koelbox de inhoud koel. De gewenste temperatuur stel je nauwkeurig in tussen -18 °C en +10 °C. Welke koelbox zet jij op je kampeer paklijst?

Houd jouw kampeermiddel en kleding mooi en schoon

Op de camping neem je gemakkelijk vuil en viezigheid mee je kampeerwagen of tent in. Hoe handig is het om dit even snel op te kunnen zuigen met bijvoorbeeld een kleine kruimeldief? De handzame Mestic stofzuigers zijn zakloos, licht in gewicht en hebben een vermogen tussen de 100W en 600W. Zo hoef jij nooit meer met de stoffer en blik in de weer. Dankzij de verschillende mondstukken kun je zelfs moeilijk bereikbare plekken goed schoon krijgen. En als we het dan toch over zelf schoonmaken hebben, bekijk dan eens onze wasmachines. Je hoeft geen koffers vol kleding mee te nemen, je wast ze gewoon tussendoor op jouw kampeerplek. Het lopen naar de wasserette, als deze er überhaupt is, is hiermee verleden tijd!

Kortom: met de apparaten van Mestic kies je zelf hoeveel luxe jij meeneemt op vakantie. Dankzij het lage wattage zijn ze allemaal geschikt voor op de camping. Pak jouw kampeer paklijst erbij en start met het plannen van jouw volgende kampeervakantie!